Onze collecties

Kwaliteitskleding in alle soorten en maten

T-shirts, broeken, jassen: Marwill bedrukt alle kleding! In ons assortiment vind je gegarandeerd passende kleding voor je bedrijf of vereniging. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten promotieartikelen, zoals polo’s, mutsen, handdoeken, tassen maar ook pennen, zonnebrillen en horloges van verschillende leveranciers. Van al deze leveranciers hebben we de beste en mooiste producten opgenomen in ons assortiment. Hierdoor ben jij verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs!.
Collecties
Collecties
Collecties
Collecties

Marwill Borduurstudio heeft een uitgebreid assortiment bedrijfskleding, promotiekleding en sportkleding voor elke branche en wens.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag meer informatie

bescherming & werkkleding

Werkkleding

Werkkleding van Marwill staat voor functionele, eigentijdse kleding van hoogstaande kwaliteit. Het assortiment komt van de volgende leveranciers: Tricorp, Mascot, Jobman en Projob.

Voor elke doelgroep heeft Marwill de juiste kleding. Resultaat? Werknemers voelen zich gewaardeerd en prettig; ze dragen het logo van jouw onderneming met zichtbaar plezier uit.

Bekijk het ruime gevarieerde aanbod door op één van de catalogi te klikken .

promotie & bedrijfskleding

Promotie- en bedrijfskleding

Imago, uitstraling, naamsbekendheid.....het zijn belangrijke zaken voor elk bedrijf. Marwill’s collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding in de beste kwaliteit. De merken James-Harvest, B&C, Clique en Santino staan hiervoor garant.

Bekijk het ruime gevarieerde aanbod door op één van de catalogi te klikken .

vereniging & sportkleding

Vereniging en sportkleding

Met de merken van Jako en Kraft hebben we een zeer uitgebreid programma voor de professionele sporter. Maar ook alle soorten verenigingen kunnen bij ons terecht voor hun verenigingskleding. Denk hierbij aan een blouse voor de biljartvereniging tot aan een warm fleecevest die de plaatselijke wandelclub draagt bij hun wandeltochten. Uiteraard met eigen logo geborduurd op de rug!

Het Marwill productengamma omvat alles wat een sportliefhebber maar kan wensen. Gevarieerde en sportieve designs met meervoudige individuele en vooral praktische details kenmerken het Marwill-productenaanbod.

Bekijk het ruime en gevarieerde aanbod door op één van de catalogi te klikken .

promotie artikelen

Promotie artikelen

Ons assortiment promotie artikelen is onuitputtelijk. Om enkele voorbeelden te noemen: caps, sporttassen, shawls, pennen, bekers en paraplu’s in vele soorten en maten, allemaal evt. bedrukt met je eigen logo.

Door de uitgebreide opties voor decoratie krijgt het begrip personaliseren een totaal nieuwe betekenis. Blader eens door onze digitale brochure en je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk staan we je ook graag met raad en daad bij om te helpen kiezen. 

Bekijk het ruime gevarieerde aanbod door op één van de catalogi te klikken .